söndag 1 maj 2011

maj




Äntligen vår! Fågelkvitter och ljus i glipan mellan fönster och rullgardin på morgonen. Imorse i och för sig frost och vant-väder igen.
Valborg firades med schwartzwaldtårta på tant-vis. Gnäll-tanten i mig tycker nämligen att Valborg är en alltför skräpig, skränig och sunkig tillställning.

H fick en fågelbok när han fyllde år. En bok där man även kan lyssna på hur de olika fåglarna låter. Kan behövas med tanke på att han beskrev en fågel han sett i trädgården så här "den var gul, hade tofs och liksom svarta Batman-glasögon på sig, vet du vilken fågel det är?" Ehh..nej.
Vi spelar upp kvitter för katten som yrvaket kollar sig omkring men snabbt somnar om när han inser det orimliga i att en havsörn skulle befinna sig i lägenheten.

Förutom att baka surdegsbröd, göra tårtor och äta restaurangmat som ser ut som svårbegriplig konst, är det här sånt som par runt tretti boendes i stan sysslar med, så ni vet ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

O mums va tårtan ser god ut!!! / W

Anonym sa...

Å äusch va ni är konstiga ;) hi hi hi

Anonym sa...

Åh vad härligt med vår. Här har temperaturen inte varit under 40 på ett par dagar. Inte ens på kvällen. För mig går det ok men Søren tycker det är rätt hårt. Tack för mejl. Svar kommer- ska bara vinka av S. först. Han åker i natt.

Karin sa...

Va!! har ni inga havsörnar hos er? Du skriver så jag får skrattkramp i magen tack för det! :)