torsdag 10 mars 2011

Sko-problem





Är inne på tredje paret stövlar/kängor den här vintern och nu är de senaste kängorna trasiga och läcker in de också. Det är ju alltid svårt att hitta skor som är skinnfria men nu är det helt omöjligt så här mellan två säsonger. Det finns bara tunna tygskor alt. sandaler, inget vidare när det fortfarande är snö och blask ute. Har sett att kidsen(alltså de under 20)har haft Converse hela vintern, trots snö och minusgrader och kanske blir jag tvungen att haka på. Vår/sommarskor är ju sällan nåt större problem då det finns mycket fina tygskor att välja bland, t ex dessa söta "marina" skorna i blått från H&M. Andra fina är Converse ♥ Marimekko och Marc by Marc Jacobs "Mouse jelly flats".

Bilder från hm.com, marimekko.com, shopbop.com

3 kommentarer:

Anonym sa...

Marimekko o converse samarbetet beskrevs i ngn tidning som drömmen för kulturtanter. Fast jag tyckte dom var fasligt fina. Fast å andra sidan så kanske jag är en kulturtant :) / W

Karin sa...

Måste köpa de där från Marc Jacobs, har varit påväg så länge och alltid backat för att de är en aning dyra men de är skapar alltid samma habegär varje gång jag ser dem!
Ditt inlägg är från 05.50! Var du uppe och bloggade kl. 05.50!!!?

Carolina Sins sa...

Plikten framför allt ;)