fredag 8 maj 2009

Nytt från Sju Gårdar!


Igår kom det nya mejeriprodukterna från Sju Gårdar; fil, yoghurt, gräddfil & crème fraiche.

8 kommentarer:

my sa...

Åh, vad din sida är skön att titta in på! Idag kom jag på att det faktiskt var du som gjorde en liten gullig kaffefolder som jag haft på min anslagstavla sedan... öh... hedenhös #ler#. Det var ett café som skulle få logotype bl a. Minns du? Jag har även lilla boken med påsar kvar. Jag visar den varje år, som gott exempel, på projektarbete. Sug i dig!

Carolina Sins sa...

Hej!

Cafèfolder...vad kan det vara för nåt?
Kommer inte ihåg att jag gjort nån men inser att det måste vara minst 12 år sen! Boken med påsar har jag kvar nånstans...bland alla papper och arbetsprovspannåer. Kul att du har den kvar! Det är alltid lite ångestfyllt att titta på gamla grejer "hur tänkte jag här?" men gymnasiet är ju så länge sen nu (tyvärr) så jag tänker "jag var ju så ung, bara 18" när jag tittar på såna grjer och då känns det lite bättre.

Kul att du tittar förbi min blogg!

Sara sa...

Åh så fina de de blev! Måste vara kul att se din egen design i butikshyllan!

FRIDASFINA sa...

Åh vad kul! Superfina!

Karin sa...

Det ser mycket bra ut!fina färger det blev. Det känns som du helt kommer att ta över i mejerihyllan :)

the lost feeling sa...

Alltså jag har egentligen en sjukt tajt budget just nu men det är helt hopplöst, varje gång jag kommer in i affären och dom har den där mjölken slutar det med att jag köper den. Det är ju så sjukt snygga förpackningar...

Inte nog med det, jag påminns om hur viktigt jag egentligen tycker det är med ekologiskt och hur mycket bättre det smakar, så på mitt lokala konsum idag handlade jag bara ekologiskt av allt! Kedjereaktion..? Man kan nog säga att du verkligen har lyckats med designen! :)

Carolina Sins sa...

Hej!

Både jag och H tackar för din support!
:-)

Karin sa...

Väntar på att dom ska komma till Stockholm! Då ska jag bara köpa dina förpackningar :))