fredag 30 november 2012

Kolan

Gjorde kola med vanilj och salt. Välkommen julhets!

torsdag 29 november 2012

onsdag 28 november 2012

PUB

PUB har fin skyltning i år!

tisdag 27 november 2012

Martin Margiela

Martin Margielas kollektion för H&M är väl knappast någon het potatis så här tre veckor efter släppet men dessa slog jag till på. En klänning med en extra klänning på bredden, alltså överst vid halsringningen. Så ena armen går igenom kragen och den andra genom kjolen. Knasigt, jag vet, men ganska så elegant. Till det, silvriga candy clutchen som liknar ett enormt godispapper. Älskar skeva plagg.

måndag 26 november 2012

Madame Bovary!

I fredags var jag och såg Madame Bovary på Dramaten/Elverket. Jösses! Så galet begåvat, engagerat, nära och med en helt fantastisk scenografi med svartvita foton, kameror och speglar. Med superbegåvade Alexandra Drotz Ruhn, Adam Pålsson och Johan Holmberg bland annat. Vi var helt knäckta efteråt. Bilder dramaten.se

fredag 23 november 2012

Pälsfria dagen idag!

Idag är det pälsfria dagen. Dagen då människor ska fatta att man inte ska köpa produkter och mode med päls. Hos mig är ju varje dag päls- skinn- och köttfri men gärna lite djurprints! ;) Här på leotights från Lindex. Shoppa istället från snälla företag så som Cheap monday, American Apparel, Filippa K, COS, Monki, Polarn o Pyret, SOLO, Elvine, MQ, H&M m fl. Väska från PETA.

torsdag 22 november 2012

Veckans highlights!

Fina maskeradmasker, goda ekopraliner från Malmö chokladfabrik, söta katt-tassar på kudde och en tröja!

måndag 12 november 2012

Tårta!

Bakade i helgen. Tårtor. En sorts prinsesstårta med hallon och vanilj och en Schwarzwald. Att H var så duktig på att fixa till små rosor det hade vi ingen aning om, varken han eller jag. Att jag var sämre gjorde mig dock besviken och att jag höll mig till att göra blad istället.

tisdag 6 november 2012

Kattkalendern 2013!

Snart så är den klar! Kostar 100 kr och finns att köpa på bl a Arken Zoo, Gunnars hund & katt och Svia Handelsträdgård. Fler återförsäljare finns här. Kalendern går även att beställa på kalender@samvetet.com

måndag 5 november 2012

Birds!

Hittade sötaste omslagspappret med fåglar från Bloomingville.

söndag 4 november 2012

fredag 2 november 2012

Pastell!

Regnbågsjacka från Monki! Visst, det är lite mycket ängsligt hipster-Söder över den men den piggar upp! Hittade den igår på rea hos Monki. Kanske gick det överstyr, men de här regnbågsskorna från H&M passade ju bara så bra till! Skorna finns här. Det fina molnet är en lampa från FERM Living.

torsdag 1 november 2012