måndag 28 november 2011

Cool Islay


För ett tag sen gjorde jag formen på Aflodal`s nya whisky. Det är en liten flaska på 35 cl i numrerad upplaga. För ett par veckor sen kom den från Skottland, buteljerad och klar! Finns i Systembolagets beställningssortiment.

fredag 25 november 2011

Jul, snart


O, första advent redan på söndag! I helgen ska det bakas lussekatter och pepparkakor och pynta med mossa! Årets julkort måste ritas snart också. Kolla de här fina från FLECK.

tisdag 22 november 2011

Måndagsfest med dessa!


Nästan lycklig som ett barn på julafton var H när han kom hem med dessa kulörta morötter. Otroligt goda och smakar nästan godis när man kokat dem. Älskar att det står "form & färg" på förpackningen ;)

tisdag 15 november 2011

Pjucks!




Förhoppningsvis varma fötter i vinter. Vego-UGGs från Stella McCartney! I fuskmocka och med luddigt yllefoder.

tisdag 8 november 2011



En bra måndag. Lyckat macarons bak (skalen ligger och väntar på nån smaskig choklad/kaffe/pistagefyllning) och en ny kokbok från H, New Vegetarian kitchen.

torsdag 3 november 2011

Svenskt Tenn




Svenskt Tenn har flyttat tillbaka till sina numera större och nyrenoverade lokaler på Strandvägen 5. Man har dessutom öppnat en tesalong i butiken! Ser lovande ut!

Bilder www.svenskttenn.se

onsdag 2 november 2011

Söndag






Söndagens. Provade ny kopp till frukosten, gick bra. Jobbade med årets kattkalender påhejad av katt :) Stickade på vantar, gjorde god smoothie på jordgubbar, mango, hallonjuice, apelsinjuice, yoghurt och mjölk. Bakade även muffins med mandelmassa men dessa var ej fotovänliga. Det var den söndagen.