tisdag 22 mars 2011

Musikvideo forts.Lite fler bilder från scenografen Therese Ekbloms blogg

I videon var det ju fyra stycken rum; tapetrummet, det stilrena rummet, spegelrummet och ballongrummet. Min favorit är ballongrummet!

fredag 18 mars 2011

Nike hjärta LibertySneakers plus designtyg verkar vårens grej. W tipsar om Nikes samarbete med Liberty. Vill man ha? Såklart man vill!

Libertys solglasögon ser ju riktigt tjusiga ut också.

Libertys blogg.

tisdag 15 mars 2011

Video!

I helgen spelade Frantic Sunday in musikvideo. Jag var inte på plats men bilderna ser lovande ut!
Här är bilder från ett av de uppbyggda rummen. Bilder/scenografi av Therese Ekblom, från hennes blogg Rut & Rutger.
Titta gärna in på hennes andra blogg också colourmethree.

söndag 13 mars 2011

Helgens
Helgen bjöd på mer än intag av tre semlor. Hittade äntligen ett par veganska stövlar och kvällsnöjet bestod av att laga vegolasagne.

Hmm...funderar på hur 7-kronors stolen skulle se ut vit. Skulle vilja testa men samtidigt så gillar jag ju den i slitet brunt. Tyget ska bli kuddar och heter Celotocaulis från Svenskt Tenn.

torsdag 10 mars 2011

Sko-problem

Är inne på tredje paret stövlar/kängor den här vintern och nu är de senaste kängorna trasiga och läcker in de också. Det är ju alltid svårt att hitta skor som är skinnfria men nu är det helt omöjligt så här mellan två säsonger. Det finns bara tunna tygskor alt. sandaler, inget vidare när det fortfarande är snö och blask ute. Har sett att kidsen(alltså de under 20)har haft Converse hela vintern, trots snö och minusgrader och kanske blir jag tvungen att haka på. Vår/sommarskor är ju sällan nåt större problem då det finns mycket fina tygskor att välja bland, t ex dessa söta "marina" skorna i blått från H&M. Andra fina är Converse ♥ Marimekko och Marc by Marc Jacobs "Mouse jelly flats".

Bilder från hm.com, marimekko.com, shopbop.com

torsdag 3 mars 2011

Pärlans konfektyrPärlans konfektyr!
Ekologiska kolor i smakerna vanilj & havssalt, mandel & vanilj, saltlakrits, pepparmint & polka och choklad & kakaokross. Butik och återförsäljare finns i Stockholm. Hur kan jag ha missat det här?! Otroligt snyggt förpackade i 30-40-tals stil också!

Bilder från Pärlans konfektyrs hemsida och bloggen pannan och pennan.