tisdag 29 juni 2010

Go veggie!Så här års är det ju faktiskt lite extra bra att vara vego. Igår hittade jag de finaste tomaterna som gick under namnet "trädgårdstomater" på Hemköp (har satt såna här också men det verkar ta lite tid...) och idag en kronärtskocka, kanske världens finaste grönsak. Inte bara gott att äta utan snyggt också ;)

Midsommar & kattbesök
Midsommarafton firade jag och H tillsammans med katt som dagen till ära fått en alldeles egen roskrans som han skeptiskt poserade med framför kameran. Efter lite efterforskning vet jag att han bor i grannhuset men vill väldigt ofta komma och hälsa på oss, då blir vi glada, pratar bebisspråk och klappar och klappar.

Sedan firade vi midsommar på lördagen också i
Stockholms skärgård med M, K och M. Vi hittade en liten ö och det hela kändes nästan som en lagun. Vi spelade spel tills solen gick ner och nästan upp igen.

måndag 21 juni 2010

Fint från Villa Collection

Inspirerande foton ur Villa Collections katalog.

Bilder från www.villacollection.dk

onsdag 16 juni 2010

Solglasögon


Idag har jag varit smakråd åt H när han kollade glasögon. Hittade då ett par fina solglasögon från Marc Jacobs till mig själv, så praktiskt! Har kanske ägt sammanlagt tre par solglasögon så nu var det kanske dags att uppdatera sig om vad som hänt på solglasögonmarknaden de senaste 15 åren...

måndag 7 juni 2010

Jordgubbar & äntligen sommar!


I helgen har jag sått gräs, gjort en liten kryddrabatt och bakat tårta. Sommaren skulle promt firas in med gräddtårta tyckte jag, eller mest för att jag var så olidligt sugen på tårta. Fick tom tag i svenska jordgubbar, säkert odlade i växthus och riktigt dyrt pris, men ändå, de var goda.

Medan jag bakade, och åt alldeles för mycket tårta, så spelade H på Green Day-tåget till Göteborg. (Alltså ett tåg som tog Green Day fansen från Sthlm till Gbg för att se konserten)

Man måste ju bara älska H&M när de gör såna här fina skor och sött nattlinne i ekobomull!