söndag 28 mars 2010

Glad påsk!Oj, nu ligger jag efter här med inläggen igen...
Förra helgen var jag och H till ett vårigt Skansen och där jag såg jag världens största ekollon och åt en alldeles för dyr våffla. Bild kommer sen.

I helgen har jag och mamma varit i Malmö och Köpenhamn, dock har jag inte fotat något men det kommer lite bilder om det i nästa inlägg hoppas jag.

I veckan var jag även till pappersbutiken här i Uppsala som heter just "Papper" och handlade lite fina formar, papper och snören.

onsdag 17 mars 2010

Rosa
Lite tröttsamt kanske men här kommer en tulpanbild igen...men längtar så efter vår och gillar tulpaner. Dessa var det dessutom en extra utsökt fin form på, långa och spetsiga, verkar dock inte framgå av fotot... Sen ett par rosa nya skor! Fjortis eller ej men jag gillar dem.
Det våriga tyget heter Brazil och skulle eg ha blivit en ny köksgardin. Nu lutar det åt att det blir ännu fler kuddar. (Ja, vi har för många kuddar redan och det börjar bli trångt i soffan...)

lördag 13 mars 2010

I väntan på vår...
Påskliljor och en ljuvlig ekologisk sjal med blommor, fjärilar och insekter. Ett fynd för 99:- från H&M.

tisdag 9 mars 2010

BYREDOGick förbi parfymbutiken Byredo på Mästersamuelsgatan i Stockholm för några veckor sen men gick tyvärr inte in. Nu ångrar jag mig trots att jag inte är någon direkt parfymfantast, får kolla på deras hemsida istället tills nästa tillfälle ges. Så skönt och avskalat att bara dofterna får tala.

Sen är man väl rätt nyfiken på hur fantastic man doftar.

Bilder från www.byredo.com

tisdag 2 mars 2010

Pensée
Söt vårkollektion från japanska sm2. Dessutom heter den Pensée, sött det med.

Bilder från www.sm2.co.jp

Stella
Jag har ju skrivit om Stella McCartney förut och nu gör jag det igen. Hon gör så fina kläder, träningskläder för Adidas och skinnfria skor och väskor. Här är handbroderade måndag-söndag trosor fint förpackade i en liten byrå.

Beställde en väska från yoox, en sorts outlet på nätet, för ett tag sen och i den låg en lapp där det stod "suitable for vegetarians", det var fint tycker jag!

Bild från stellamccartney.com
och väskan från yoox.com

måndag 1 mars 2010

Skepp o hoj & lite skoj!Marin-randig-inspirerad kofta med volanger från H&M och skedar i choklad från Robert E`s.